Uspešna sezona mlajših selekcij

Uspešna sezona mlajših selekcij

May 12, 2020 Novice Uncategorized 0

V sezoni 2019/2020 smo nastopali v konkurenci mlajših deklic, katere je vodila trenerka Biljana Lakić, ki je nastope deklic ocenila takole:

Mlajše deklice B so se v letošnji sezoni uvrstile v skupino od 7-12, kjer smo lahko odigrali en turnir in to zelo uspešno. Zaradi Kovida 19 se je liga zaključila prej in smo dosegle 7.mesto.

mlajše deklice

V sezoni, ki je bila zaradi epidemije predčasno končana smo izjemno ponosni na uspeh naših starejših deklic A in B, pod vodstvom trenerja Aleša Dolinška, ki bi se v idealnih razmerah v tem mesecu borile za najvišja mesta.

V sezoni 2019/2020 so starejše deklice A tekmovale v skupini Vzhod. Poleg naših punc je v tej skupini tekmovalo še 5 drugih klubov. Punce so v tej sezoni odigrale deset težkih tekem in priborile osem zmag ter dva poraza. Po končanem prvem delu so zasedle prvo mesto in se poleg ekipe iz Celja uvrstile v ligo za prvaka, ki pa je bila zaradi epidemije odpovedana. Med desetimi najboljšimi strelkami lige so bile tri igralke ŽRK Velenja, in sicer Azra Zulić, ki je zasedla drugo mesto, Neli Komar sedmo in Dajana Krejić osmo mesto.

Starejše deklice B so v sezoni 2019/2020 tekmovale v skupini vzhod skupaj s še sedmimi ekipami. V tej sezoni so naše punce odigrale štirinajst tekem in se po odigranem zadnjem krogu veselile vseh zmag prvega dela. Prav tako kot starejše deklice A so se tudi starejše deklice B uvrstile v ligo za prvaka, ki pa je bila zaradi epidemije odpovedana. Naša najboljša strelka je bila Kaja Priteržnik, ki je z 91 goli zasedla četrto mesto na skupni lestvici strelk.

Čestitke vsem mlajšim selekcijam in njihovim trenerjem za dosežene uspehe. Se že veselimo naslednje sezone.