Velenjčanke v soboto gostijo ŽURD Koper

Velenjčanke v soboto gostijo ŽURD Koper

September 17, 2020 Uncategorized 0

Članice Velenja so prejšnjo soboto odprle novo tekmovalno sezono. Po porazu proti ekipi iz Žalca jih zdaj čaka prva domača tekma. V soboto 19. septembra bodo v Rdeči dvorani gostile ekipo ŽURD Koper.

Velenjčanke so prvo tekmo odigrale 12. septembra, ko so z rezultatom 22:18 v gosteh izgubile proti ekipi RK Zelene Doline Žalec. Na tekmi z Žalcem sta se najbolj izkazali Nastja Ferenc s šestimi zadetki in vratarka Ljiljana Simić s petnajstimi obrambami.

Jutri čaka naše punce tekma v domači dvorani. V goste prihaja ekipa ŽURD Koper. Koprčanke so v 2. krogu 1.A državne rokometne lige proti ekipi ŽRK Izola igrale izenačeno. Tekma 3. kroga 1.A DRL se bo odigrala 19. septembra ob 19. uri za zaprtimi vrati Rdeče dvorane. Prenos tekme bo mogoče v živo spremljati na uradnem facebook profilu Ženskega rokometnega kluba Velenje.

Patricija Pikl, rokometašica ŽRK Velenja
˝V soboto nas čaka druga tekma sezone in sicer proti ekipi Kopra. Na to tekmo moramo vstopiti samozavestno in z manj treme, saj imamo prednost domačega igrišča. Pustiti moramo srce na igrišču, ne glede na končni rezultat tekme. Želim si, da bi se na igrišču pokazalo naše dobro sodelovanje in medsebojno povezanost, ki ju drugače ne primanjkuje.˝

3. krog (1.A ŽDRL), 19. september, 19.00 (Rdeča dvorana)
ŽRK VELENJE : ŽURD KOPER

Foto: Rok Jošt

Sponzor tekme: Vabo d.o.o.
VABO D.O.O. | MojaObčina.si