PRVA TEKMA KONČNICE V CELJU

PRVA TEKMA KONČNICE V CELJU

April 29, 2021 Uncategorized 0

Članice Velenja bodo prvo tekmo končnice od 5. do 8. mesta odigrale v Celju proti ekipi Žrk Z’dežele. Tekma, ki jo bo moč spremljati na facebook profilu domače ekipe, se bo odigrala v petek 30. aprila v dvorani Golovec.

Po koncu rednega dela čaka članice še končnica prvenstva. Končnica prvenstva prinaša šest tekem za naše punce, in sicer proti ekipam: Žrk Z’dežele, Ržk Zagorje in Žrk Trgo ABC Izola.

Svoje misli je pred prvo tekmo končnice, ki se bo odigrala ta petek 30. aprila ob 19. uri v Celju, strnila trenerka članske ekipe Snežana Tamše Rodić.

Snežana Tamše Rodić, trenerka Žrk Velenja
˝Cilj je bil z uvrstitvijo v razigravanje od 5. do 8. mesta dosežen. Naše misli so usmerjene, da končnico odigramo sproščeno in da uživamo v rokometu. V petek odhajamo v goste k izkušeni ekipi Celja. V rednem delu so nam vzele vse 4 točke. Na obeh tekmah smo pa kot ekipa pokazale dva različna obraza. Od svoje ekipe pričakujem borbo,  poskusiti nareditii čim manj tehničnih napak in izkoristiti vsako ponujeno priložnost, ter iskati presenečanja. Gremo igrati rokomet za Velenje in uživati.˝

1.KROG, Končnica od 5. do 8. mesta, 30. APRIL, 19.00 (Celje)
ŽRK Z’DEŽELE : ŽRK VELENJE

FOTO: Jurij Vodušek