Za gol prekratke na Primorskem

November 24, 2019 Novice

Članice so se v soboto 23.11. pomerile na zaostali tekmi 6. kroga z Izolankami in na žalost tesno izgubile. Domačinke so bile boljše za gol in zmagale 25:26.

Tekmo so boljše začele domačinke in povedle s 5:2, vendar so se naša dekleta hitro zbrale in izenačile na 5:5. Do rezultata 9:9 so se ekipi izmenjevale v vodstvu, nato pa so domačinke z delnim izidom 5:1 dobile polčas z 10:14.

Drugi polčas so zopet boljše začele domačinke in v 36. minuti povedle že za 7 zadetkov. V drugi polovici polčasa pa so se z borbeno igro v obrambi in nekaj odličnimi obrambami Ljiljane Simič naše igralke približale na gol zadetka, vendar jim na žalost rezultata ni uspelo izenačiti.

Pri domačinkah sta po šestkrat zadeli Leila Mujanovič in Maja Krese pri Velenjčankah pa je bila strelsko zelo razpoložena Tjaša Smonkar ki je zadela kar dvanajstkrat in je trenutno na tretjem mestu lestvice strelk 1. A ženske lige.

Naša dekleta zasedajo s štirimi točkami 7. mesto na lestvici, prav toliko pa jih ima tudi ekipa iz Izole. Obeta se nam torej zelo zanimiv spomladanski del sezone, ki se začne v drugi polovici januarja, do takrat pa bodo dekleta pridno trenirale in polnile baterije.