Za članice Velenja se začenja tekmovalni del sezone

Za članice Velenja se začenja tekmovalni del sezone

September 11, 2020 Uncategorized 0

Po petmesečnem tekmovalnem premoru čaka naše članice prva tekma v sezoni 2020/2021. V soboto 12. septembra se bodo odpravile na gostovanje v Žalec, kjer bodo odigrale tekmo 2. kroga 1.A državne rokometne lige za ženske.

Članska ekipa, ki se je zbrala 27. julija, zaključuje pripravljalni del sezone. V pripravljalnem obdobju so članice skupaj opravile 40 treningov, odigrale 5 pripravljalnih tekem in se odpravile na štiridnevne priprave na slovensko obalo.

Kljub temu, da se je  1.A državna rokometna liga za ženske uradno začela 5.septembra, bodo naše punce s tekmovalnim delom sezone začele v drugem krogu. V soboto 12. septembra se bodo ob 19. uri pomerile z ekipo RK Zelene doline Žalec, ki je lansko sezono končala na tretjem mestu. Tekma bo za javnost zaprta.

Snežana Rodić, trenerka ŽRK Velenja
˝Pred nami je prva tekma v novi sezoni. Igramo proti močni ekipi Žalca na njihovem igrišču. Kar se naše forme tiče so moji občutki mešani, vendar pa verjamem, da bomo v Žalcu dale vse od sebe in odigrale najbolje kar v tem trenutku premoremo. V ta dvoboj bomo prenesle najboljše iz pripravljalnega obdobja.˝

Enis Tabaković, rokometašica ŽRK Velenja
˝V soboto nas čaka prva tekma v sezoni 2020/2021. Čaka nas težko gostovanje v Žalcu proti ekipi RK Zelene doline Žalec. Na tekmo moramo vstopiti zbrano in borbeno, ter od prve minute igrati maksimalno in dati vse od sebe. Rada bi, da se povezanost ekipe izven igrišča pokaže v naši igri. ˝

2. krog (1.A ŽDRL), 12. september, 19.30 (1. Osnovna šola Žalec)