Velenjčanke se vračajo v tekmovalni ritem

Velenjčanke se vračajo v tekmovalni ritem

November 24, 2020 Uncategorized 0

Po premoru zaradi trenutne epidemiološke situacije se ta teden naše punce vračajo v tekmovalni ritem. V tem tednu jih čakata dve domači tekmi. Prvo bodo odigrale v sredo 25.11., ko bodo gostile ŽRK TRGO ABC IZOLA.  

Zaradi trenutne epidemiološke situacije so se klubi 1.A državne rokometne lige za ženske 27. oktobra odločili, da se tekmovanje zamrzne za dva tedna. Naše punce so v tem času trenirale in se pripravljale na tekme, ki jih čakajo do konca tega leta.

Po nekaj tedenskem premoru jih v tem tednu čakata dve domači tekmi. V sredo 25.11. bodo ob 19. uri odigrale tekmo 8. kroga proti ŽRK TRGO ABC IZOLA, v nedeljo 29.11. ob 16.30 pa v 10. krogu gostijo ekipo iz Litije.

Tekmo, ki se bo odigrala za zaprtimi vrati dvorane, boste lahko v živo spremljali na našem facebook profilu.

Tjaša Smonkar, rokometašica ŽRK Velenja
˝Po petih vikendih brez odigrane tekme, se v sredo Velenjčanke ponovno vračamo v tekmovalni ritem. Že prva tekma bo za nas izredno pomembna, saj se bomo na domačih tleh pomirile s podobno uvrščenimi nasprotnicami iz Izole. Na primorke se kljub neugodni situaciji dobro pripravljamo, zato verjamem, da bomo v tekmo vstopile samozavestno in z borbo do zadnje minute priskrbele, da bosta točki ostali doma.˝

8. krog (1.A ŽDRL), 25. november, 19.00 (Velenje)
ŽRK VELENJE : ŽRK TRGO ABC IZOLA

Foto: Rok Jošt

Sponzor tekme: Pegaz