Zadnja domača tekma v letu 2020

Zadnja domača tekma v letu 2020

November 28, 2020 Uncategorized 0

V sredo so se članice po večtedenskem premoru vrnile na igrišča. Zaostalo tekmo 8. kroga so odigrale proti ekipi iz Izole in izgubile z minimalno razliko. Konec tedna pa jih čaka nova tekma, in sicer zadnja na domačih tleh v letu 2020.

Po sredinem porazu proti ŽRK TRGO ABC Izola Velenjčanke zasedajo 6. mesto na lestvici 1.A državne rokometne lige za ženske. Do konca 1. dela sezone jih čakajo še štiri tekme. Tekmo 10. kroga bodo odigrale v nedeljo, ki bo tudi zadnja domača tekma v letu 2020.

V nedeljo 29.11.2020 se bodo z ekipo ŽRD Litija pomerile ob 16.30 v domači Rdeči dvorani. Tekmo, ki se bo odigrala za zaprtimi vrati dvorane, boste lahko v živo spremljali na našem facebook profilu.

Sara Borišek, rokometašica Velenja  
˝Litija je spoštovanja vredna in dobro vodena ekipa. V Velenje bodo zagotovo prišle z jasnimi cilji in dogovori znotraj njihove ekipe. Tudi me se dobro pripravljamo in bomo poskušale narediti vse, da točke ostanejo doma. Verjamem v prednost domačega terena. Če bomo naredile čim manj tehničnih napak in bomo igrale zrelo ter kompaktno, se bomo na koncu zagotovo veselile zmage. ˝

10. krog (1.A ŽDRL), 29. november, 16.30 (Velenje)
ŽRK VELENJE : ŽRD LITIJA

Sponzor tekme: ALUMAT