SREDA PRINAŠA GOSTOVANJE V ZAGORJU

SREDA PRINAŠA GOSTOVANJE V ZAGORJU

May 11, 2021 Uncategorized 0

Članice se po dveh zaporednih porazih v končnici prvenstva od 5. do 8. mesta odpravljajo na težko gostovanje v Zagorje. Tekma 3. kroga se bo odigrala v sredo 12. maja ob 19.00 v Športni dvorani Zagorje.

Članice Velenja so v preteklem krogu gostile ekipo Žrk Trgo ABC Izola in izgubile z rezultatom 26:28. Najboljša strelka obračuna je bila Nastja Ferenc, ki je mrežo gostij zatresla kar šestnajstkrat. Z dvema zaporednima porazoma se naše članice trenutno nahajajo na 8. mestu.

Naslednja tekma jih čaka v sredo 12. maja proti ekipi RŽK Zagorje. Tekma 3. kroga končnice od 5. do 8. mesta se bo odigrala v Športni dvorani Zagorje ob 19.00 uri z neposrednim prenosom na uradni facebook strani RŽK Zagorje.

Aleksandra Žekić, rokometašica Velenja
˝V sredo se odpravljamo v Zagorje na tretjo tekmo končnice. Na gostovanje se po dveh porazih odpravljamo z željo po zmagi. Verjamem, da bomo s puncami prikazale borbeno igro od prve do zadnje minute. Do konca sezone nas ločijo še štiri težke tekme in zavedamo se, da moramo na vseh preostalih tekmah prikazati najboljšo igro, ki jo v tem trenutku premoremo.˝

3. KROG, Končnica od 5. do 8. mesta, 12. MAJ, 19.00 (Zagorje)
RŽK ZAGORJE : ŽRK VELENJE

Foto: Jurij Vodušek